Vizsgálatvezetői tájékoztató

A Vizsgálatvezető a Vizsgálatvezetői tájékoztató kitöltését követően elektronikus formában benyújtja azt a Kutatásetikai Bizottság (KEB) titkárához, a szükséges csatolandó dokumentumokkal együtt.

A KEB szakértője véleményével segíti a Gyógyszerfejlesztési Koordinációs Központ igazgatóját a vizsgálat engedélyezését illetően. A vizsgálat engedélyezésének feltétele – az illetékes hatóság engedélye és az aláírt szerződés mellett – a KEB vélemény rendelkezésre állása.

Dokumentumok:

Frissítés dátuma: 2018.06.25.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ