Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Szeretettel köszöntöm Önt a Debreceni Egyetem Gyógyszerfejlesztési Koordinációs Központ honlapján.

A honlap a Debreceni Egyetemen folyó klinikai farmakológiai tevékenység átláthatóságát hivatott könnyíteni, elősegítve a szabályzatok és folyamatok pontos megismerését. Célunk, hogy a Megbízók irányába áttekinthető és világos képet nyújtsunk a szerződéskötéssel kapcsolatos teendőkről, másrészt segíteni és egyértelműsíteni szeretnénk az Egyetem polgárainak feladatait, lehetőségeit.

Bízom benne, hogy Központunk működésével és a honlap üzemeltetésével hatékony segítséget tudunk nyújtani valamennyi partnerünk számára, mely a klinikai farmakológiai vizsgálatok további bővülését eredményezheti a Debreceni Egyetemen.

Prof. Dr. Páll Dénes igazgató

Frissítés dátuma: 2017.11.23.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ