Célkitűzés

A Debreceni Egyetem Gyógyszerfejlesztési Koordinációs Központjának rövidtávú célja az Egyetemen folyó klinikai farmakológiai tevékenységek összehangolása, a szerződéskötések gördülékenyebbé tétele. Pontos szabályozás segítségével a munka gyorsítása, hatékonyságának növelése, a megbízói és a dolgozói elégedettség növelése.

Középhosszú távú cél a Megbízókkal való partneri viszony további javítása, az együttműködés mélyítése, exkluzív megállapodások kötése. Fontos feladat, hogy Megbízóink megismerjék a Debreceni Egyetemen bevezetett rendszert és az Egyetemen működő vizsgálati helyeket.

Az Egyetem hírneve, a hatalmas beteganyag, a példátlan adatbázis és a páratlan humán-erőforrás rendkívül erős alapot jelent a növekedés, az építkezés szempontjából. Értékeink megismertetésével, a folyamatok felgyorsításával, rugalmasabbá tételével reményeink szerint a jövőben az eddigieknél is aktívabb szereplői tudunk lenni a hazai és a nemzetközi klinikai farmakológiának.

Frissítés dátuma: 2017.11.28.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ