Kifizetések


 

A Debreceni Egyetem dolgozóinak munkaköri leírásában nem szerepel klinikai farmakológiai vizsgálatok végzése, ezért munkájuk ellenértékét vállalkozóként vagy alkalmazottként vehetik fel. A teendőket az Eljárási rend a kifizetésekről részletezi.

Amennyiben vállalkozóként kívánnak számlázni, akkor a Megbízó és a Debreceni Egyetem közötti szerződés aláírását követően a Vizsgálatvezető Szerződéskötést kezdeményező nyomtatványt tölt ki. A megbízási szerződéseket a Debreceni Egyetem Gazdasági Főigazgatóság Gazdasági, Jogi és Közbeszerzési főosztálya 4 példányban készíti el. Hangsúlyozandó, hogy a megbízási keretszerződések kezdeményezését a vizsgálat megkezdését megelőzően, legkésőbb megkezdésekor és nem a feladat teljesítésekor kell kezdeményezni. A feladat teljesítésekor 3 példányban szükséges kitölteni a jegyzőkönyvet, melynek aláírása a feladat teljesítését jelenti. Ezzel egy időben nyílik lehetőség a számla kiállítására.

Amennyiben a dolgozó alkalmazottként kívánja felvenni munkadíját, akkor ezt kereset kiegészítés formájában teheti meg. Ekkor megelőző szerződéskötés nem szükséges.

pdf ELJÁRÁSI REND A KIFIZETÉSEKRŐL (PDF fájl – 751kb)
feltöltve 2014.09.07. 
pdf JEGYZŐKÖNYV
(PDF fájl – 260kb) – feltöltve 2017.11.02. 
word JEGYZŐKÖNYV
(MS DOC fájl – 75kb) – feltöltve 2017.11.02. 
pdf ÚJ FOLYAMATLEÍRÁS A KIFIZETÉSEKRŐL 
(PDF fájl – 236kb) – feltöltve 2015.04.07.